Как да персонализирате видът на Поща ionos.bg според собствените предпочитания?


Поща ionos.bg Ви позволява да персонализирате изгледа и да го адаптирате към собствените нужди. Посредством допълнителната конфигурация, можете да променяте цветовете и оформлението на екрана, в който се показват входящата кутия и другите пощенски елементи.

Благодарение на възможността да променяте изгледа, лесно можете да намерите най-важните функции на приложението или дори да адаптирате външния му вид до известна степен към приложението за електронна поща, което сте използвали преди.

Промените в оформлението на страницата могат да се правят на отделни раздели, напр. „Поща“, „Календар“. Освен това, можете да активирате функция „Висок контраст“, улесняваща използването на приложението от хора със зрителни увреждания.

  • Промяна на цвета – Поща ionos.bg предлага възможност за избор на един от няколко подготвени цвята, напр. стандартно черно, кехлибар, аметист, рубелит, сапфир, оникс и изумруд. След като изберете подходящия цвят, излезте и след това влезте обратно в Поща ionos.bg.
  • Промяна на оформлението на изгледа на страницата – след като влезете в Поща ionos.bg, отидете в избрания раздел (напр. „Поща“) и след това в горния десен ъгъл на екрана потърсете бутон „Изглед“. В зависимост от избрания раздел (напр. „Поща“, „Календар“, „Задачи“), ще бъдат достъпни за избор различни оформления на страници, които ще представят събраното съдържание по уникален начин.

Раздел Поща – различни варианти на изглед

Промяната на изгледа в раздел Поща позволява да промените формата за изгледа, списъка с имейл съобщения и тяхното съдържание. Не забравяте, че имейл съобщенията винаги се отварят в един и същ прозорец на браузъра. Ако създавате няколко имейл съобщения наведнъж, всяко от тях ще бъде налично отделно в лентата за навигация.

  • Вертикален/Компактен изглед
  • Хоризонтален изглед
  • Изглед Списък

Разговори

Ако получавате и отговаряте на поща, можете да видите входящата си поща в режим на разговор. Този режим на извеждане групира всички съобщения, свързани с дадена тема. Благодарение на режима на разговор, имейл съобщенията се събират и показват под формата на една тема – имате постоянен достъп на написаното от Вас и това, което сте получили от избран получател. Винаги можете да се върнете към стандартния вид на пощата и да прочетете всяко съобщение поотделно.

За да стартирате изглед „Разговор“:

  1. Кликнете на Сортирай според и изберете режим на сортиране (напр. по дата) и изберете опция Разговор.
  2. След като се покаже изгледът на Разговор, кликнете на избран разговор за да го прегледате.
  3. За да изключите изглед Разговор, повторете конфигурацията, като кликнете върху Сортирай според и премахнете избора на опция Разговор.

Електронна поща без ограничения за прикачени файлове

2 милиона потребители не могат да грешат. Изберете надежден имейл с календар, организация на задачите и без спам.


  • Полезна ли беше статията?
  • така   не
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Чести въпроси
Регистрация на услуга
Клиентски панел
Домейни
Хостинг
Автоматичен инсталатор на CMS
база данни
FTP
електронна поща
Webmail
Програми за електронна поща
SSL сертификати
Website Builder
Microsoft Office 365
Google Workspace
сигурност
База знания
WordPress
или