Какво представлява секцията Акаунт на Панела за клиенти?

Секцията Акаунт на клиентския панел ionos.bg отговаря за възможността да управлявате профила си, по-специално поръчки, фактури, абонаменти и плащания. Тук можете да контролирате дейността на услугите си, да плащате за тях, както и да проверявате историята на профила си (например плащания).

Секцията Акаунт в клиентския панел на Ionos.bg е разделена на няколко подраздела:

  • Поръчки и фактури: разделът ви позволява да преглеждате всички чакащи поръчки, т.е. неплатени, позволява ви да преглеждате всички фактури в профила ви и да преглеждате историята на поръчките (платени и неплатени). След завършване на регистрацията на услугата, но без да я плащате, можете да се върнете в секцията „Поръчки и фактури“, за да финализирате транзакцията и да изтеглите фактурата.
  • Абонаменти: В този раздел ще намерите всички абонаменти, които са били и са активни във вашия профил на клиента. Като кликнете върху избрания абонамент, можете да проверите датата на регистрацията и изтичането му. В случай на активни услуги можете да проверите датата на плащане и бързо да генерирате подновяване на услугата или да я блокирате, ако например искате тя да изтече в края на текущия ви абонамент.
  • Разплащателни методи: при плащане за услуги имате възможност да изберете повтарящо се плащане с карта. Ако решите да извършите такова плащане за избраната услуга, тук ще видите информация за записания начин на плащане. Можете също така ръчно да добавите начин на плащане:
  • Профил на акаунта: В секцията Профил на акаунта ще намерите основна информация за собствениците на профила, Идентификационния номер на профила и адреса, който сте посочили, когато сте регистрирали профила си и сте използвали, по избор, за изпращане на кореспонденция на хартия.
  • Регистър за вход: Този раздел е отговорен за дейността на отделните потребители на профила и записва всички промени, които са направени. Както тези по отношение на конфигурацията на отделните услуги, така и плащанията и нарежданията

Хостинг, създаден за Wordpress

Имате ли WWW страница във WordPress? Ние също обичаме тази система за уебсайтове. Ето защо създадохме хостинг специално за нейните потребители.


  • Полезна ли беше статията?
  • така   не
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Чести въпроси
Регистрация на услуга
Клиентски панел
Домейни
Хостинг
Автоматичен инсталатор на CMS
база данни
FTP
електронна поща
Webmail
Програми за електронна поща
SSL сертификати
Website Builder
Microsoft Office 365
Google Workspace
сигурност
База знания
WordPress
или