Какво представлява разделът “Потребители” на клиентския панел?

Разделът “Потребители” на клиентския панел отговаря за възможността за управление на потребители и администратори на Панела. Ролята им се свадва само до възможността за получаване на целия Панел или управление на лиценза, който им е възложен, например Office 365.

Добавянето на нов потребител към клиентския панел ви позволява да извършвате две действия, предоставяйки му правата на администратор на акаунта или на неговия потребител, което ще ви позволи да управлявате услуги, да ги конфигурирате. Втората е да се предостави достъп до закупени лицензионни услуги, например потребителски лицензи на Office 365. Можете да комбинирате двете роли, като проверите подходящите полета в настройките на профила си.

След като бъде създаден потребител, то той ще може да влезе в клиентския панел. В зависимост от възложената роля ще намери информация за преписания достъп до отделните услуги. Потребителската роля не ви позволява да ви препишете възможността да управлявате само избрани услуги. Не забравяйте обаче, че в секцията Акаунт на > регистър на събитията ще намерите хронология на всички промени в настройките, които отделните потребители са направили в услугите.

Всеки потребител на клиентския панел може по всяко време да промени наличната парола, да влезе в профила си или да редактира настройките. Ако по някаква причина искате да ограничите дейността му, можете просто да деактивирате профила или да го изтриете напълно

Хостинг, създаден за Wordpress

Имате ли WWW страница във WordPress? Ние също обичаме тази система за уебсайтове. Ето защо създадохме хостинг специално за нейните потребители.


  • Полезна ли беше статията?
  • така   не
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Чести въпроси
Регистрация на услуга
Клиентски панел
Домейни
Хостинг
Автоматичен инсталатор на CMS
база данни
FTP
електронна поща
Webmail
Програми за електронна поща
SSL сертификати
Website Builder
Microsoft Office 365
Google Workspace
сигурност
База знания
WordPress
или