Автоинсталатор на хостинг – как да се използва?


Автоинсталаторът е инструмент, който Ви позволява лесно и бързо да инсталирате готови потребителски приложения при хостинг в ionos.bg. С няколко лесни стъпки, можете да стартирате познати и доказани приложения за създаване на WWW уебсайтове (напр. WordPress или Joomla!).

Когато използвате Автоинсталаторът, не е необходимо да изтегляте приложението от сайта на автора, да качвате файловете му на сървър и да създавате необходимата база данни. С едно кликване на мишката ще можете да инсталирате избраното приложение.

Можете да зададете конкретен домейн към приложение, инсталирано с помощта на Автоинсталатор, напр. „вашиятдомейн.бг“. Това означава, че инсталираното приложение (напр. WWW страница, базирана на WordPress) може да бъде достъпно на адрес на кратък домейн, който например можете да регистрирате в ionos.bg.

Как се използва Автоинсталатор?

С няколко кликвания на мишката можете да стартирате усъвършенствана WWW страница, напр. интернет портал (напр. WordPress, Joomla! Или Drupal) или дискусионен форум.

Приложенията, достъпни в рамките на Автоинсталатор, са безплатни и популярни инструменти, познати на много потребители по целия свят, богати на функционалности и същевременно лесни за използване (включително phpBB, Joomla!, WordPress, Coppermine Gallery, MediaWiki и много други).

Лесен процес на инсталиране

Процесът на инсталиране на наличните приложения е максимално опростен и изисква само предоставяне на някаква основна информация. След известно време, избраният потребителски софтуер е готов за употреба. Приложенията, достъпни в рамките на Автоинсталатор, са популярни инструменти, познати на много потребители по целия свят, богати на функционалности и същевременно лесни за използване.

Смята се, че над 1/4 от уебсайтовете в света вече използват WordPress, включително марки като BBC, MTV или Sony. Не отлагайте! Използвайте приложението Автоинсталатор, за да инсталирате CMS WordPress или друго популярно приложение на Вашия сървър!

Какви примерни приложения мога да инсталирам на сървър?

Чрез Автоинсталаторът, можете да инсталирате най-популярните CMS системи и други приложения (включително дискусионни форуми, фото галерии или CRM системи). CMS е система за управление на съдържание (анг. Content Management System), тоест приложение, което позволява лесно да създадете WWW страница и да я актуализирате по-късно. Оформянето на съдържанието и начина на представянето му на уебсайтa, управляван от CMS, обикновено се извършва с помощта на WWW страници, съдържащи специални формуляри за редактиране (напр. административен панел).

Съдържанието може да бъде обикновен текст, снимки, музика, филми, документи и много други елементи. Информацията, която ще добавяте към Вашата WWW страница, ще може да бъде оценена, коментирана от други потребители. Вашата WWW страница, създадена на базата на CMS, ще се превърне в динамична WWW страница, която работи с потребителя.

С помощта на Автоинсталатор можете бързо да стартирате блог, който ще съдържа хронологично подредени записи. Блоговете позволяват, наред с други архивиране и категоризиране на записи, коментиране на записи от читателите. Счита се, че повечето блогове в света използват WordPress система.

ВАЖНО! Благодарение на CMS софтуер, хора без знания за програмиране или без ИТ образование могат да създават разширени WWW страници. По целия свят, благодарение на такъв тип системи, хората и компаниите създават атрактивни лични страници, неголеми визитки, блогове, фирмени уебсайтове, онлайн магазини и мощни корпоративни портали.

Сигурен хостинг за Вашата WWW страница

Приготвихме място, където Вашата WWW страница и електронна поща ще са на сигурно място.


  • Полезна ли беше статията?
  • така   не
Търсене
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Чести въпроси
Регистрация на услуга
Клиентски панел
Домейни
Хостинг
Автоматичен инсталатор на CMS
база данни
FTP
електронна поща
Webmail
Програми за електронна поща
SSL сертификати
Website Builder
Microsoft Office 365
Google Workspace
сигурност
База знания
WordPress
или