Как да преминете към настройките на електронна входяща поща в ionos.bg?


 

 1. Влезте в Клиентския панел ionos.bg.
  • Щракнете тук, за да научите как да се свържете с клиентския панел.
 2. Отидете в раздел от менюто: Поща в лявата част на екрана.
 3. Кликнете върху името на избрания имейл акаунт, на който искате да промените настройките.
 4. В показалия се прозорец, можете да проверите наличните ресурси на имейл акаунта, адресите на пощенските сървъри и да промените настройките за избрана електронна входяща поща.

Настройките за електронната входяща поща са в четири раздела:

Настройки за антиспам

В този раздел можете да промените настройките, които позволяват блокиране на поща от нежелани потребители и промяна на настройките за поща по отношение на функцията Catch-all.

 • Блокиране на списъци, съдържащи спам според адреса на подателя: ако искате да използвате cp.ionos.bg защита и филтриране на пощата според адреса на подателя,
 • Блокиране на списъци, съдържащи спам според тема и съдържание: маркирайте, ако искате да използвате cp.ionos.bg защита и филтриране на съобщения според тема и съдържание,
 • Приемане на поща от външно пренасочване: маркирайте, ако искате да получавате съобщения, идващи от пренасочване, както от други потребители, така и от други, Ваши пощенски акаунти.
 • Деактивиране на функция Catch-All
 • Черен списък с податели: въведете имейл адреса, хоста или IP адреса на подателя на съобщението, който искате да блокирате.
 • Бял списък с податели: въведете имейл адреса, хоста или IP адреса на подателя, който е доверен.
  Можете напр. да блокирате получаването на имейл съобщения от адреси в домейн @gmail.com, но да позволите те да се получават от един конкретен потребител, напр. иван.иванов@gmail.com.

Опции на акаунта

В този раздел ще промените всички най-важни настройки за пощенския акаунт:

 • Пренасочване: въведете имейл адреса, на който искате да пренасочите входящи съобщения в електронната входяща поща,
 • Запазване на копие на съобщението: проверете, ако искате въпреки пренасочването на пощата, оригиналът да остане в имейл акаунта,
 • Известия: въведете имейл адреса, на който искате да получавате известие за нова поща (shortinfo),
 • Активиране на автоматичен отговор: активирайте автоматичния асистент за отсъствие да изпрати обратно съобщение, напр. по време на Вашата ваканция,
 • Начална дата/крайна дата: въведете началната и крайната дата на неговото действие, оставете празно, ако искате да включите и изключите ръчно,
 • Съдържание на отговор: въведете съдържанието на отговора, който ще бъде изпращан по време на Вашето отсъствие.
ВАЖНО! Автоматичният отговор ще изпрати съобщение, само когато имейл съобщението достигне до имейл акаунта, до който е изпратено съобщението и имейл адресът на този акаунт се намира в полето DO:, DW: или UDW: на полученото имейл съобщение. Пример: ако съобщението е насочено към акаунт А, на който е пренасочването към акаунт В, а автоматичният отговор действа само в акаунт В, то той няма да отговори на съобщението, първоначално изпратено до акаунт А, тъй като имейл адресът на акаунт В не се намира в полето DO:.

Списък с алиаси

Тук може да добавите допълнителни имейл адреси (алиаси), които ще разширят Вашия имейл адрес с нови адреси, напр. ако имате акаунт иван.иванов@моята-фирма.бг, можете да създадете алиас поръчки@моята-фирма.бг. Съобщението, изпратено до двата адреса, ще попадне в един пощенски акаунт.

 • Използвайте бутон Добавяне, за да създадете нов имейл адрес за пощенски акаунт, в полето за име, въведете елемента преди знака @ и изберете домейна, в който алиасът ще действа.
 • В списъка с налични имейл алиаси поставете отметка при избраните алиаси и кликнете върху Изтриване на избраните (в долната част на екрана), за да изтриете избраните алиаси.

Действия

С помощта на бутон Действия, можете да извършите описаните по-долу операции:

 • Промяна на парола: кликнете, за да промените паролата за достъп до имейл акаунта (изисква се да помните предишната парола),
 • Промяна на настройките: кликнете, за да активирате или деактивирате възможността да нулирате паролата и да получавате известия от cp.ionos.bg за реклами и информация от партньорите на компанията.

Електронна поща без ограничения за прикачени файлове

2 милиона потребители не могат да грешат. Изберете надежден имейл с календар, организация на задачите и без спам.


 • Полезна ли беше статията?
 • така   не
Търсене
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Чести въпроси
Регистрация на услуга
Клиентски панел
Домейни
Хостинг
Автоматичен инсталатор на CMS
база данни
FTP
електронна поща
Webmail
Програми за електронна поща
SSL сертификати
Website Builder
Microsoft Office 365
Google Workspace
сигурност
База знания
WordPress
или