Какво представлява Уеб създател?


Офертата на ionos.bg услуги включва домейни, хостинги, офис пакет, анти-вирусни софтуери и специални услуги за създаване на уеб сайтове. Те включват хостинг WordPress SSD или уеб хостинг на базата на бързи SSD дискове за взискателни разработчици в WordPress CMS. Офертата включва и услугата Уеб създател, която ви позволява да създавате уеб сайтове бързо и лесно.

Създателят на уебсайта се основава на готова CMS система. Това е приложение, в което потребителят, използвайки модули за съдържание изгражда своя елемент на уебсайта по елементи.

Първият път, когато стартирате строителя на уеб сайта, вие вземате решение за появата на уебсайта. Съветникът ще избере самата примерна графика, а последното нещо, което ще трябва да направите, е да добавите съдържание: текстове, изображения, данни за контакт и заглавие на страницата.

Уеб създател ви позволява бързо да създадете информационен уебсайт, както и да стартирате онлайн блог и онлайн магазин едновременно. Благодарение на интеграцията с онлайн плащанията, пазаруването на уебсайта ще бъде много лесно.

За разлика например от популярната система CMS WordPress, Уеб създател се основава на още по-прост механизъм. Създателят на WWW дава неограничени възможности за създаване на уебсайт, но работата му се основава на малко по-малък брой елементи на този уебсайт. Благодарение на това потребителят е по-лесен за контрол на това, което прави и е трудно да развали сайта – например да развали своята прозрачност и простота на използване.

Уеб създател се основава на механизма на RWD страници и шаблони, т.е. адаптивни шаблони. Това решение гарантира, че вашият уеб сайт винаги ще изглежда добре на всяко устройство.

Можете да изберете един от готовите графични шаблони, визуално подходящ за различни видове дейности. Искаш ли да промениш нещо? Няма проблем, всеки шаблон може да бъде свободно редактиран и имате контрол над всеки, дори и най-малкия елемент! Създайте страницата точно това, което искате.

Лесно създаване на сайтове – използвайте създател на WWW страници

Създайте собствена интернет страница по лесен начин посредством метод “плъзни и пусни”.


  • Полезна ли беше статията?
  • така   не
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Чести въпроси
Регистрация на услуга
Клиентски панел
Домейни
Хостинг
Автоматичен инсталатор на CMS
база данни
FTP
електронна поща
Webmail
Програми за електронна поща
SSL сертификати
Website Builder
Microsoft Office 365
Google Workspace
сигурност
База знания
WordPress
или