Как да поръчате SSL сертификат в ionos.bg?


Можете да поръчате SSL сертификат в ionos.bg чрез нашия уебсайт WWW. Следвайте инструкциите по-долу, ако искате да поръчате SSL сертификат в ionos.bg.

Как да поръчате SSL сертификат в ionos.bg чрез уебсайта WWW?

За да регистрирате нов SSL сертификат в ionos.bg, отидете на нашия уебсайт: https://ionos.bg/ssl.

 1. Отидете на адрес: https://ionos.bg/ssl и на екрана ще се покажат предлаганите SSL сертификати в ionos.bg.
 2. На екрана ще се покажат наличните SSL сертификати. Кликнете на бутон: Избирам, който се намира под избрания пакет услуги.
  ionos.bg предлага и сертификати Wildcard. Сертификатите Wildcard Ви позволяват да защитите произволен брой поддомейни във Вашия домейн. За да поръчате Wildcard SSL сертификат, изберете подходящата опция над бутон Избирам
 3. Избраният SSL сертификат ще бъде добавен в количката. Можете да се върнете към покупката на други услуги (например като добавите домейн в кошницата си) или да преминете към поръчката с бутон: Към кошницата.
 4. След като сте в кошницата (можете да отидете към кошницата и като щракнете на иконата кошница, намираща се в горния десен ъгъл на нашия уебсайт), на екрана ще се покаже предварително обобщение на поръчката. Кликнете на бутон Поръчай вдясно, за да продължите.
  Ако имате промоционален талон, кликнете на: Имате ли промоционален код? (в дясната част на екрана) и въведете номера на промоционалния код. Нашите клиенти получават промоционални кодове чрез маркетингови канали.
 5. На екрана ще се появи формуляр за идентификация. Въведете имейл адрес. Нашата система ще провери дали той вече съществува в клиентската ни база. Ако това е нов имейл адрес, ще бъдете пренасочени да регистрирате нов акаунт в ionos.bg.

  • ако сте въвели съществуващ имейл адрес, ще бъдете подканени да въведете паролата за този съществуващ клиентски акаунт.
  • Ако сте въвели несъществуващ имейл адрес, ще бъдете пренасочени да регистрирате нов клиентски акаунт.
 6. След идентифициране на клиента (вход в съществуващи акаунт или регистриране на нов) на екрана ще се появи правилната обобщена поръчка. Проверете показаната информация, изберете: начин на плащане, изберете всички съгласия и разпоредби и кликнете на бутон: Поръчай и плати.
 7. След като кликнете: Поръчвам и плащам, в зависимост от начина на плащане, който сте избрали, на екрана ще се появи:Ако изберете начин на плащане: Онлайн превод – ще бъдете пренасочени към външна платежна система, която ще Ви позволи да платите за Вашата поръчка веднага.
  • Ако изберете начин на плащане: Традиционен превод – на екрана ще се появи потвърждение на поръчката. Там ще намерите информация за номера на банковата сметка, по която да прехвърлите средства, данни за получателя, т.е. ionos.bg и сумата, която трябва да бъде платена.
   Поръчаните услуги все още не са активни. Поръчаните SSL сертификати ще стартират след кредитиране и активиране на SSL сертификата.
 8. След като направите поръчката, в долната част на екрана ще се появят два бутона:
  • Административен панел – за да отидете в Клиентския панел в ionos.bg, намиращ се на адрес: https://cp.ionos.bg
  • База знания – за да отворим страница с документация за нашите услуги.

Какво трябва да направя, след като поръчам и платя SSL сертификат?

След като поръчате и платите поръчката за SSL сертификат, трябва да активирате SSL сертификата в Клиентския панел в ionos.bg  (по време на този процес ще изберете домейн, който ще бъде защитен със закупения SSL сертификат). Само след активиране и потвърждаване на поръчката на SSL сертификата ще бъде издаден правилният SSL сертификат и Вие ще можете да го инсталирате / стартирате на сървъра.

Защитете WWW страница с SSL сертификат

Защитете данните във формулярите и транзакциите със зелен катинар до адреса.


 • Полезна ли беше статията?
 • така   не
Търсене
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Чести въпроси
Регистрация на услуга
Клиентски панел
Домейни
Хостинг
Автоматичен инсталатор на CMS
база данни
FTP
електронна поща
Webmail
Програми за електронна поща
SSL сертификати
Website Builder
Microsoft Office 365
Google Workspace
сигурност
База знания
WordPress
или