Как да потвърдя поръчката на SSL сертификат в ionos.bg?


След като поръчате и платите поръчката за SSL сертификат, трябва да активирате SSL сертификата в Клиентския панел в ionos.bg (по време на този процес ще изберете домейна, който да бъде защитен със закупения SSL сертификат). Само след активиране и потвърждаване на поръчката за SSL сертификат ще бъде издаден правилният SSL сертификат и ще можете да го инсталирате / стартирате на сървъра.

Как да потвърдя поръчката на SSL сертификат в ionos.bg?

  1. Поръчайте SSL сертификат чрез нашия уебсайт: https://ionos.bg/ssl
  2. След като поръчате SSL сертификата, заплатете за генерираната поръчка.
  3. След като платите поръчката, продължете към  активиране на платения SSL сертификат. По време на този процес ще изберете домейн, който ще бъде защитен със закупения SSL сертификат.
  4. След  актитвиране на SSL сертификата ще получите имейл с връзка за потвърждаване на поръчката на SSL сертификата. Ще получите имейла на имейл адреса, посочен при поръчка на сертификата (имейл адрес в домейна, за който е издаден SSL сертификата).
    В Клиентския панел ionos.bg, в секция меню: SSL сертификати можете да проверите имейл адреса, посочен за потвърждение на поръчката. Ако настроите входящата кутия на електронната си поща след като поръчате SSL сертификата, можете да изпратите отново съобщението за потвърждение тук.
    ВАЖНО! Информация за имейл адреса за потвърждаване на поръчката е видима в Клиентския панел в ionos.bg само за SSL сертификати: ionos SSL и ionos SSL Wildcard (включително DV, OV и EV сертификати). При сертификати RapidSSL, информация за избрания имейл адрес за потвърждаване на поръчката е видима само в етапа на поръчка.
  5. След получаване на имейла за потвърждаване, кликнете на връзката в него, за да потвърдите.
  6. След като кликнете на връзката за потвърждаване на поръчката на SSL сертификата, ще бъдете пренасочени към уебсайт, където да потвърдите своя имейл адрес. За да направите това, щракнете на бутон: Потвърждаване.
  7. След като кликнете на бутон Потвърждаване на екрана ще се покаже потвърждение на операцията.
  8. След приключване на операцията, изчакайте да бъде издаден SSL сертификат за Вашия домейн. От Клиентския панел в ionos.bg можете да изтеглите и / или инсталирате SSL сертификат за Вашия хостинг (сървър).

Защитете WWW страница с SSL сертификат

Защитете данните във формулярите и транзакциите със зелен катинар до адреса.


  • Полезна ли беше статията?
  • така   не
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Чести въпроси
Регистрация на услуга
Клиентски панел
Домейни
Хостинг
Автоматичен инсталатор на CMS
база данни
FTP
електронна поща
Webmail
Програми за електронна поща
SSL сертификати
Website Builder
Microsoft Office 365
Google Workspace
сигурност
База знания
WordPress
или