Как да проверя до кога е платена услугата?

В панела за клиенти на ionos.bg можете лесно да проверите до кога са валидни вашите услуги. Моля да проверявате и оптимализирате вашите данни за контакт, особено имейл адрес и номер на мобилен телефон. Именно благодарение на тези средства за комуникация можем лесно да ви информираме за края на абонаментния период за вашите услуги.

Веднага след като получите имейла, просто продължете към плащането, като щракнете върху съответния линк. Ако сте влезли в клиентския панел, можете лесно да проверите до кога са валидни отделните услуги и да генерирате плащане по всяко време през периода на абонамента.

Можете да следите информацията до кога са валидни услугите ви по всяко време.

Конфигурация на услугата

  1. Влезте в потребителския панел
  2. След като влезете, от лявата страна на екрана отидете в раздела на избраната услуга (напр. WWW услуги, домейни, пощи и тн.).
  3. Отидете до подробности за избраната услуга.
  4. След като се покаже информация за избраната услуга, ще можете да проверите подробна информация за нея, като дата на изтичане на валидността.

Акаунт> Абонаменти

  1. Влезте в потребителския панел на ionos.bg
  2. След като влезете в клиентския панел на ionos.bg, отидете в раздела на менюто: Акаунт> Абонаменти. Тук ще намерите информация за притежаваните в момента услуги, включително тяхната активност и дата на изтичане.
  3. Кликнете върху желаната услуга, за да видите подробности за избраната услуга. На показания екран ще можете да извършвате допълнителни операции, например да платите за услугата за следващия абонаментен период.

Хостинг, създаден за Wordpress

Имате ли WWW страница във WordPress? Ние също обичаме тази система за уебсайтове. Ето защо създадохме хостинг специално за нейните потребители.


  • Полезна ли беше статията?
  • така   не
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Чести въпроси
Регистрация на услуга
Клиентски панел
Домейни
Хостинг
Автоматичен инсталатор на CMS
база данни
FTP
електронна поща
Webmail
Програми за електронна поща
SSL сертификати
Website Builder
Microsoft Office 365
Google Workspace
сигурност
База знания
WordPress
или