Защо една компания трябва да има хостинг?

Ако нямате уебсайт, ще загубите текущата си позиция в полза на конкуренцията. Потребителите в мрежата търсят решения, които най-бързо ще отговорят на техните очаквания. А най-добрият начин да представите Вашата оферта е чрез собствен уебсайт. Благодарение на съвременните технологии не е нужно да знаете езици за програмиране. Можете да стартирате уебсайт с основна информация за вашата компания в рамките на десетина минути. И това е само елемент от всички възможности, които хостингът гарантира. Обсъдихме приложението му с продуктовия мениджър на ionos.bg, Павел Скажински.

ionos.bg: Защо хостинг услугите са толкова важни за управлението на собствен бизнес?

Павел Скажински: По време на решението за покупка все повече клиенти изхождат от наличието на даден продукт/услуга в мрежата, като четат мнения за това и проверяват цените. Винаги се появява информация в интернет и това, какво може да намерим в него. Следователно, всички компании трябва да се погрижат за присъствието на офертата си в този носител, а най-лесната и бърза възвръщаемост е инвестирането именно в хостинг. Това е услуга, която днес е незаменим инструмент за работа. Всеки млад предприемач започва своя бизнес, намирайки своето място в мрежата. В ionos.bg се грижим за развитието на малки и средни компании повече от 18 години. Също така предлагаме съвременни бизнес решения, които поддържат управлението на дългогодишно предприятие.

ionos.bg: Хостингът само място за интернет страница ли е?

П.С.: Хостингът е комплексен инструмент, въпреки че много потребители го свързват главно с място, където могат да вмъкнат собствен уебсайт. Много важен елемент от хостинг услугите в ionos.bg е електронната поща, която е снабдена с календар и задачи, които да улеснят организацията на задълженията. Искаме българският предприемач при стартиране да има достъп до съвременни приложения, които използват предприемачите от Германия или Великобритания. Благодарение на тях, той ще може да работи по-добре и да печели повече. Освен това, се грижим също за технологии, които задвижват уеб сайтове. Оборудването и сървърите, обслужващи клиентските сайтове, непрекъснато се модернизират.

ionos.bg: Какъв хостинг пакет е най-подходящ за начинаещ потребител?

П.С.: В този момент, това много зависи от размера на самия бизнес, който ръководи – дали имате нужда от 1 електронна поща или може би 3-4? Колко място Ви трябва за Вашите данни (WWW, електронна поща)? Дали сайтът Ви има нужда от допълнителна функционалност, т.е. MySQL база данни? Разбира се, като част от нашата денонощна техническа поддръжка, ние помагаме на много потребители при избора на правилната услуга. Текущо анализираме въпросите на нашите клиенти и отговаряме на техните нужди. Затова преди 2 години решихме да опресним хостинг офертата, което беше свързано с повишаване на параметрите на тези услуги. Преди няколко месеца стартирахме и пакет за WordPress, Hosting SSD, който е чудесно решение за блогъри с голяма читателска база и уебсайтове, които отбелязват ръст на посещения. Това беше първият път, когато предоставихме услугата на нашите клиенти за тестване много преди премиерата. Благодарение на това научихме, че продуктът ще бъде най-доброто решение от този тип на пазара.

ionos.bg: Защо българският предприемач трябва да избере хостинг от ionos.bg?

П.С.: Наблюдаваме внимателно действията на конкуренцията, но не забравяме за собствената си идея за този продукт. Предполагаме, че компания, използваща нашите технологии, трябва да се съсредоточи само върху задвижването на своя бизнес. От своя страна, ние се фокусираме върху предоставянето на най-висококачествена услуга, нейното развитие и нови функции за поддръжка на бизнеса. Ето защо, ние се съсредоточихме върху авторски решения, които повишават нивото на сигурност на уебсайтовете и електронната поща. Много съвременни онлайн заплахи заобиколиха платформата ionos.bg. Сигурността е тема, на която обръщаме специално внимание. Клиентите винаги могат да разчитат на резервно копие на своите данни, както и на широка техническа поддръжка, включително конфигуриране на популярни приложения за управление на уебсайтове. Готови сме за това денонощно.

ionos.bg: IONOS.bg предоставя ли хостинг услуга само за малки компании?

П.С.: Нашите хостинг пакети са много гъвкави и подходящи за компании с различни размери. Услугите Business Cloud Basic и Business Cloud Starter, поради параметрите си, са предназначени за основни дейности и проекти, но Business Cloud Server и Unlimited са решения за най-взискателните клиенти – тези, които управляват дузина или дори десетки уебсайтове на хостинг. Интересен е начинът, по който клиентите постепенно използват възможностите на тази услуга. В началото обикновено това са един уебсайт и 1-2 пощенски кутии. След няколко месеца се оказва, че същият предприемач е пуснал няколко допълнителни страници на хостинга и използва 4-5 имейл адреса. Това е доказателство за огромния потенциал на полските компании. Предприемачите изграждат своя професионализъм въз основа на инструментите, които са закупили от ionos.bg.

Сигурен хостинг за Вашата WWW страница

Приготвихме място, където Вашата WWW страница и електронна поща ще са на сигурно място.


  • Полезна ли беше статията?
  • така   не
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Чести въпроси
Регистрация на услуга
Клиентски панел
Домейни
Хостинг
Автоматичен инсталатор на CMS
база данни
FTP
електронна поща
Webmail
Програми за електронна поща
SSL сертификати
Website Builder
Microsoft Office 365
Google Workspace
сигурност
База знания
WordPress
или