Бързо създаване уебсайт с помощта на WWW създател

Всеки бизнес се нуждае от уебсайт. За разлика от профилите в социалните медии – той е на 100% Ваш и имате реално влияние върху съдържанието му. Стартирането на интернет визитка не е толкова трудно, колкото си мислите. Все повече потребители използват правилните инструменти, които допълнително улесняват и позволяват да създадете страница дори за една вечер. Изправени сте пред избора на такъв софтуер? Запознайте се по-долу с възможностите за WWW създателя.

За кого е предназначен WWW създателя?

WWW създателят може да се използва, както за създаване на визитки, т.нар. onepage (една страница с основна информация и данни за контакт), така и за по-обширни уебсайтове и опростени електронни магазини. Този тип приложение е предназначено за хора, които нямат опит в създаването на страници и които искат да направят страница самостоятелно въз основа на налични шаблони (много често адаптирани към конкретен тип бизнес).

Предимства на създателя на уебсайтове

Шаблони

В зависимост от пакета, създателят може да има много шаблони на страници, съобразени с различни браншове и категории – от хлебопекарна и финанси до право. Готовите шаблони дават на потребителите на създателя общата структура на страницата и съвети, от които се нуждаят, за да създадат страница, която да отразява нуждите на техните клиенти, напр. чрез добавяне на контактна форма или карта с достъп. Голямото предимство на създателя е свободата при превключването на шаблони и автоматичното адаптиране на вече съществуващи компоненти, което обикновено не е възможно при популярните теми в WordPress.

Редактиране на страница с помощта на функцията Drag & Drop

Ако това е първият Ви уебсайт, тогава определено ще Ви хареса редакторът Drag & Drop, който позволява да вмъквате елементи (уиджети – фотогалерии, текстови блокове, карти, бутони и т.н.) точно там, където искате, без да се налага да познавате основите на кодирането.

Продавате един продукт/услуга? WWW създателят е за Вас!

В създателя не само може да създадете професионален уебсайт. Ако искате, можете да стартирате и опростен онлайн магазин. Всички магазини, направени в създателя, са напълно респонзивни, което ги прави четливи и естетични, независимо от размера на екрана, който използват клиентите. Това е важно в ерата на увеличаване на интернет трафика чрез мобилни устройства. Освен това, печелите гъвкавост при продажбата на всякакъв вид продукт – физически, дигитален или услуга.

Лесно публикуване

Публикуването на сайт в интернет е важен момент. Въпреки това, не е нужно да се притеснявате за това. Посредством създателя можете да направите това с едно кликване. Колкото по-бързо публикувате страницата, толкова по-добре. Ако имате нужда, винаги можете да премахнете публикацията или бързо да направите корекции и да публикувате отново страницата.

Как да се погрижите за сигурността на уебсайта?

Ако вече сте създали страница с помощта на създател, който работи за Вашата печалба, не можете да пропуснете следващата стъпка – да я защитите от вируси, инфекции и други заплахи. В ionos.bg всеки клиент и с помощта на панела активира WWW защита – комплексен инструмент за защита на произволен уебсайт. Обхватът на защита е много широк – от циклично сканиране на файлове на FTP до защита срещу DDOS атака. Пакетът в основната версия винаги е достъпен безплатно.

Сигурен хостинг за Вашата WWW страница

Приготвихме място, където Вашата WWW страница и електронна поща ще са на сигурно място.


  • Полезна ли беше статията?
  • така   не
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Чести въпроси
Регистрация на услуга
Клиентски панел
Домейни
Хостинг
Автоматичен инсталатор на CMS
база данни
FTP
електронна поща
Webmail
Програми за електронна поща
SSL сертификати
Website Builder
Microsoft Office 365
Google Workspace
сигурност
База знания
WordPress
или